Info Terkini :

PBSNT Akan Singkir Pemain Import

KUALA TERENGGANU: Persatuan Bola Sepak Terengganu (PBSNT) akan menyingkir mana-mana pemain import yang tiada kredibiliti dan prestasi yang tidak memuaskan.

Presidennya, Datuk Wan Ahmad Nizam Wan Abdul Hamid berkata amaran itu adalah untuk pemain dalam skuad Terengganu dan T-Team.

"Kita tidak akan bertolak ansur dalam perkara ini untuk memastikan pasukan Terengganu dan T-Team terus menjadi persaing dalam pertandingan Liga Malaysia," katanya

Wan Ahmad Nizam berkata pemain import baru mungkin didaftarkan apabila tetingkap untuk mendaftar pemain baru dibuka oleh Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) bulan depan.

Beliau berkata pada masa ini persatuan itu sedang mencari dan mengenal pasti pemain asing yang berpontensi untuk diambil. - Sumber
Share this article :
Share this Article on :
PERINGATAN: SkuadPenyu.Blogspot.Com tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Comments
0 Comments
 

web statistics
Sports ExactSeek: Relevant Web Search My Zimbio Top  blogs My Ping in TotalPing.com
© Copyright Skuad Bola Sepak Negeri Terengganu 2013 -2014 | Design by Hamba Allah.