Info Terkini :

PBSNT Cari Jalan Penyelesaian Isu Norfarhan


PERSATUAN Persatuan Bola Sepak Negeri Terengganu (PBSNT) memberi jaminan permasalahan yang timbul berhubung isu pelanggaran kontrak membabitkan bintang baharu Skuad Penyu, Mohd Nor Farhan Mohamad dan Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ) akan diselesaikan secepat mungkin.

Timbalan presidennya, Marzuki Sulong berkata, pihaknya mengadakan mesyuarat semalam bagi memperhalusi perkara itu, sekali gus menyelesaikan isu yang timbul dengan cara baik," katanya kepada Sinar Harian, semalam.

Beliau berkata, buat masa ini mereka sedang bermesyuarat untuk berbincang dan mencari jalan penyelesaian terbaik bagi kedua belah pihak.

"Kita akan maklumkan perkara ini nanti. “Saya harap perkara ini tidak berpanjangan dan dapat diselesaikan dengan baik sebagaimana dicadangkan Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM),” katanya. - Sumber
Share this article :
Share this Article on :
PERINGATAN: SkuadPenyu.Blogspot.Com tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Comments
0 Comments
 

web statistics
Sports ExactSeek: Relevant Web Search My Zimbio Top  blogs My Ping in TotalPing.com
© Copyright Skuad Bola Sepak Negeri Terengganu 2013 -2014 | Design by Hamba Allah.