Info Terkini :

8 Pemain Skuad Penyu Muda Ke Croatia

KUALA TERENGGANU: Berdasarkan makluman dari pengurus Akademi Bola Sepak Terengganu (Mat Nor Bidin), mereka juga berpeluang untuk mengikat kontrak dgn pasukan disana sekiranya prestasi mereka memberangsangkan.

Sekiranya mereka terpilih, mereka akan ditawarkan kontrak selama setahun utk bermain dalam Liga Croatia dan akan dibayar dalam mata wang Euro.

Menurut Mat Nor Bidin juga, beliau mengharapkan sekurang-kurangnya 5 pemain mampu menarik minat jurulatih dan pengurusan disana. Semoga pemain dapat mempelajari sesuatu untuk di bawa ke bumi Terengganu nanti.

Kami mendoakan agar semua pemain memanfaatkan peluang yang diberi dan menunjukkan prestasi yang baik serta kualiti permainan yang mantap secara tidak langsung menjadi persaingan sihat bagi mana-mana pemain di negeri kita. - Sumber
Share this article :
Share this Article on :
PERINGATAN: SkuadPenyu.Blogspot.Com tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Comments
0 Comments
 

web statistics
Sports ExactSeek: Relevant Web Search My Zimbio Top  blogs My Ping in TotalPing.com
© Copyright Skuad Bola Sepak Negeri Terengganu 2013 -2014 | Design by Hamba Allah.