Info Terkini :

PBSNT Tidak Lanjutkan Kontrak Evalarasan

PERSATUAN Bola Sepak Negeri Terengganu (PBSNT) kini memburu jurulatih baharu selepas memutuskan untuk tidak menyambung kontrak E. Evalarasan bagi menghadapi saingan Liga Malaysia musim depan.
 
Perkara itu antara beberapa langkah yang diambil oleh PBNST bagi memantapkan pasukan, kata Yang Dipertua PBSNT Datuk Wan Ahmad Nizam Wan Abdul Hamid kepada pemberita di sini hari ini.
 
Selain itu katanya, PBSNT juga akan meningkatkan persefahaman antara Terengganu dan T-Team bagi membolehkan kedua-dua pasukan memperbaiki prestasi musim depan.

"Presiden baru PBSNT Datuk Wan Ahmad Nizam Wan Abdul Hamid meminta sokongan berterusan dari peminat dan penyokong Terengganu & T-Team"

Beliau berkata antara persefahaman yang dirancang ialah pertukaran pemain membabitkan kedua-dua pasukan.
 
Katanya setakat ini Terengganu merancang untuk mengekalkan beberapa muka lama antaranya Manaf Mamat, Ahmad Nordin Alias, Asha'ari Shamsudin dan Ismail Faruqi Ashaari serta pemain import Vincent Bikana.
 
Terengganu juga mengenal pasti empat pemain dari Croatia untuk diuji, katanya. - Sumber

Share this article :
Share this Article on :
PERINGATAN: SkuadPenyu.Blogspot.Com tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Comments
0 Comments
 

web statistics
Sports ExactSeek: Relevant Web Search My Zimbio Top  blogs My Ping in TotalPing.com
© Copyright Skuad Bola Sepak Negeri Terengganu 2013 -2014 | Design by Hamba Allah.